Gazi Üniversitesi’nin 100.yıl etkinlikleri kapsamında fakültemiz tarafından düzenlenen ve Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Sarı’nın konuşmacı olarak yer aldığı “Eğitim-Öğretimde ve Günlük Yaşamda İletişim, Empati ve Hafıza Tekniklerinin Önemi” konulu konferans 75. Yıl Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ertan Yildirim yaptığı açılış konuşmasında, fakültemizde ilk defa öğretim üyeleri ve öğrencilerini de ilgilendiren çok yönlü bir konferans verildiğini belirterek Prof. Dr. Bekir Sarı’ya teşekkür etti.
Dinleyicilerin interaktif olarak katıldığı konferansta Prof. Dr. Bekir Sarı; eğitim-öğretimde ve günlük yaşamda iletişimin, empati ve hafıza tekniklerinin önemini örneklerle, fotoğraf ve video gösterimleri eşliğinde anlattı. Ayrıca Kimya Bölümü öğrencileri tarafından yapılan bazı uygulamalar da konferansa renk kattı. Yoğun ilgi gören konferansa Dekanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Aynur Özcan ve Prof. Dr. Ertan Yildirim, bölüm başkanlarımız, öğretim üyeleri ve idari personelimiz, Ankara Üniversitesi’nden Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yüksel Sarıkaya başta olmak üzere Kimya Bölüm Başkanı ve öğretim üyeleri, lisans, lisansüstü öğrencilerimiz ile misafirler katıldı.
Dekanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, konferans sonundaki plaket töreninde yaptığı konuşmada iletişim, empati ve hafıza tekniklerinin eğitim-öğretim ve günlük yaşamdaki öneminin bu konferansla daha iyi vurgulandığını belirterek Prof. Dr. Bekir Sarı’ya teşekkür etti.
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.