Fakültemizde İkinci Açık Hava Sineması ve Konser Etkinliği Düzenlendi
14 Ekim 2024 | 09:29

Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Aynur ÖZCAN ve Doç. Dr. Ertan YİLDİRİM, Fakülte Sekreterimiz Adem AĞAOĞLU ile Fakülte personelimiz ve öğrencilerimiz 9 Ekim 2024 Çarşamba günü fakülte tarihinde ikinci kez gerçekleştirilen açık hava sineması etkinliğinde bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında Türk halk müziği sanatçısı Özgür ÖZDEMİR ve İrfan YILMAZ ‘ın eşsiz seslendirmeleri, Ölü Ozanlar Derneği grubunun unutulmaz performansları ile akademik yıla enerjik bir başlangıç yapılmıştır.

Sanatçılarımıza teşekkür belgesi takdiminin arkasından bilimsel çalışmaların hayatımıza katabileceği yeni yaşam türlerinin ve sakıncalarının işlendiği MORGAN filminin huzurlu bir ortamda birlik ve beraberlikle izlenmesi ile etkinliğimiz sona ermiştir.

Bu tür etkinliklerin idari ve akademik personelimiz ve öğrencilerimizin Fen Fakültesi ailesinin birer üyesi olarak aidiyet duygusunun doyasıya yaşandığı bulunmaz fırsatlar olduğu gözlenmiştir.

İkinci Açık Hava Sineması ve Konser Etkinliği -1 İkinci Açık Hava Sineması ve Konser Etkinliği -1 İkinci Açık Hava Sineması ve Konser Etkinliği -1 İkinci Açık Hava Sineması ve Konser Etkinliği -1 İkinci Açık Hava Sineması ve Konser Etkinliği -1 İkinci Açık Hava Sineması ve Konser Etkinliği -1
background image