Fakültemizde TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Semineri Gerçekleştirildi
4 Ekim 2024 | 16:36

4 Ekim 2024 tarihinde, Fakültemizin 75. Yıl Konferans Salonu’nda "TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Bilgilendirme Semineri" düzenlenmiştir. Dr. Öğr. Üyesi Gökçe ÇALIŞ İSMETOĞLU tarafından verilen seminerde, katılımcılara TÜBİTAK 2209-A programının başvuru süreçleri, proje hazırlama aşamaları ve sonuçlandırma adımları hakkında kapsamlı bilgiler sunulmuştur.

Öğrencilerin araştırma projelerine nasıl başlayacakları, başvuru esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar ve projelerin başarılı bir şekilde tamamlanması için izlenecek süreçler detaylı bir şekilde açıklanmıştır. Seminere katılım gösteren öğrencilere, TÜBİTAK’ın sunduğu bu fırsattan en iyi şekilde faydalanmaları için önerilerde bulunulmuştur.

Dekanımız Prof. Dr. Reşat KASAP semineri veren Dr. Öğr. Üyesi Gökçe ÇALIŞ İSMETOĞLU'na teşekkür belgesi takdim ederek, seminere katılan tüm öğrencilerimize başvuru süreçlerinde başarılar diledi.

Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Semineri-1 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Semineri-1 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Semineri-1 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Semineri-1 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Semineri-1
background image