Fakültemiz Yönetim Kurulu Toplantısı, Öğrenci Temsilcisinin Katılımı ile Gerçekleştirildi
2 Ekim 2024 | 17:13

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Reşat KASAP’ın Başkanlığı’nda Fakülte Yönetim Kurulu toplantısı 02 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 14.30’de gerçekleştirildi.

Fakülte Yönetim Kurulu Toplantısı Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Reşat KASAP ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ertan YİLDİRİM’ın yanı sıra Fakülte Yönetim Kurulu Üyeleri, Fakülte Sekreteri ve Fakültemiz Öğrenci Temsilcisinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin değerlendirilmesiyle başlayan toplantıda; 2024-2025 Eğitim-Öğretim faaliyetlerine yönelik çalışmalarla ilgili karşılıklı istişare yapılmıştır. Toplantı, dilek ve temennilerin dinlenmesinin ardından sona erdi.

Yönetim Kurulu Toplantısı-1