Fakültemizde ‘’Fraktal Geometri" Konferansı Gerçekleştirildi
18 Mart 2024 | 08:57

14 Mart Perşembe günü saat 12:30'da 75.Yıl Konferans Salonunda Matematik Topluluğunca, Matematik Günü Etkinlikleri Kapsamında ‘’Fraktal Geometri" Konferansı yapıldı.

Söz konusu etkinliğe Dekanımız Prof. Dr. Reşat KASAP,  Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Aynur ÖZCAN,  Topluluk Akademik Danışmanı Prof. Dr. Fatma FEN, Matematik Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arap Duran TÜRKOĞLU, Prof. Dr. Aysel VANLI, Prof. Dr. Bahri TURAN  ile Fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katılmıştır.

Programda, Prof. Dr. Aysel VANLI tarafından "Fraktal Geometri" sunumu gerçekleştirildi. Prof. Dr. Bahri TURAN ise konferansa katılanlara "Pi" sayısı hakkında bilgilendirmede bulundu.

Dekanımız Prof. Dr. Reşat KASAP ve Matematik Bölümü Bölüm Başkanı Prof.Dr. Arap Duran TÜRKOĞLU, sunumunu yapan Hocamız Prof. Dr. Aysel VANLI'ya çiçek taktim ettiler.

Matematik Topluluğunun organize ettiği fotoğraf yarışması sonucunda 1. olan öğrencimiz Aleyna HANGÜN, ödülünü bölüm başkanı Prof. Dr. Arap Duran TÜRKOĞLU'nun elinden aldı.