Yenihayat İlkokuluna eğitim-öğretim materyali hediye kampanyası başlatıldı.
24 Mayıs 2023 | 21:00

Fakültemizin toplumsal katkı ve sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Yenihayat İlkokuluna eğitim-öğretim materyali hediye kampanyası başlatıldı.

Üniversitemiz Rektörlüğü ile Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İmzalanan İş Birliği Protokolü kapsamında; toplumsal katkı ve sosyal sorumluluk etkinliği olarak, Fakültemiz akademik ve idari personelinden gönüllülük esasıyla, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı sonu olması hasebiyle 21 Haziran 2023 tarihine kadar yeni/kullanılabilir durumda olan defter/resim defteri, okuma kitabı, Türkçe ve deyimler sözlüğü, boya kalemi, Fakülte Sekreterliği Biriminde toplanacaktır. Bahsi geçen eğitim-öğretim materyalleri Doç. Dr. Ertan YİLDİRİM ile Fizik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hilal KÜÇÜK’ün sorumluluğunda Okul Müdürü S. Canan ÖZTÜRK’e teslim edilecektir.

Dekanlık

Yenihayat İlkokuluna eğitim-öğretim materyali hediye kampanyası başlatıldı.