Fakültemizde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Düzenlendi
22 Mart 2024 | 09:29

20 Mart Çarşamba günü saat 13.00’te Fakültemiz 75. Yıl Konferans Salonunda, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlikte emekli Tümgeneral  Doç. Dr. Güray ALPAR, "İstiklalden İstikbale Çanakkale Zaferi " konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Söz konusu etkinliğe Dekanımız Prof. Dr. Reşat KASAP, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Aynur ÖZCAN ve Prof. Dr. Murat EKİCİ ile Fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katılmıştır.

Etkinliğin sonunda Dekanımız Prof. Dr. Reşat KASAP,  sunumunu yapan  Emekli Tümgeneral  Doç. Dr . Güray ALPAR’a teşekkür belgesi taktim etti.

18 Mart Çanakkale Zaferi-1 18 Mart Çanakkale Zaferi-1 18 Mart Çanakkale Zaferi-1 18 Mart Çanakkale Zaferi-1 18 Mart Çanakkale Zaferi-1 18 Mart Çanakkale Zaferi-1 18 Mart Çanakkale Zaferi-1