Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ'dan Fakültemize Ziyaret
20 Mart 2024 | 08:55

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız Fakültemizi ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat Ekici ve Prof. Dr. Aynur Özcan, Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Erkan Uzunhisarcıklı, Fizik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Bülent Kutlu, İstatistik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Bakır, Matematik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Arap Duran Türkoğlu, Kimya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gökhan Demirel ve Fakülte Sekreteri Cem Ayhan katıldı.

Toplantıda Dekanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, fakültede gerçekleştirilen etkinlikler ve çalışmalar hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a bilgi verdi.

Toplantıda, Fakültenin mevcut durumu değerlendirilerek, geleceğe yönelik fikir alışverişleri de gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın ziyareti, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Rektör Ziyaret-1 Rektör Ziyaret-1 Rektör Ziyaret-1