8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Fakültemiz İstatistik Topluluğu İlham Veren Kadınlar Etkinliği Düzenledi
12 Mart 2024 | 09:08

8 Mart 2024 Cuma günü saat 13.00'te Gazi Üniversitesi Mimar Kemaleddin salonunda yapılan etkinliğe Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Murat EKİCİ, İstatistik Topluluğu Akademik danışmanı Doç. Dr. Filiz KARDİYEN, Fakülte Sekreteri Cem AYHAN ile fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katıldı.

İlham Veren Kadınlar Etkinliği  Sevda - Cenap And Müzik Vakfı Dostluğun Sesi Korosunun konseriyle başladı. Sonrasında etkinliğe panelist olarak katılan BEE Company Genel Müdürü Eda ZALOĞLU, Avukat Ceren KURT, Psikolog Büşra TUNA, Otomotiv Teknikeri Zeynep ÖZKAN sunumlarını gerçekleştirdi.

Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Murat EKİCİ etkinliğimize katılan panelistlere ve koro yöneticilerine teşekkür belgesi taktim etti.